Career at Inrotech

Unlocking the welding future

VI SØGER EN ERFAREN OG DYNAMISK KONSTRUKTØR

Hvis du er klar på en spændende tilværelse, hvor du vil kunne præge udviklingen af nogle af verdens mest avancerede svejserobot systemer og vil kunne sætte dine aftryk i en virksomhed med store ambitioner, så er det dig vi søger.

OM OS
Med afsæt i aktiviteterne fra Lindø Skibsværft har Inrotech mere end 25 års erfaring inden for softwareudvikling, automation og svejsning. I dag udvikler og producere vi unikke og teknisk førende svejserobotløsninger til sværindustrien på det globale marked. Virksomheden blev stiftet i 2010,
og er stadig præget af en stærk entreprenørånd, innovation og høj faglighed. Inrotech er en dynamisk og ambitiøs vækstvirksomhed, som beskæftiger p.t. 35 medarbejdere og er beliggende i Odense. Vi ønsker at styrke vores kompetencer indenfor konstruktion og hardwareudvikling og i den forbindelse søger vi en innovativ, erfaren og dynamisk konstruktør, som kan arbejde struktureret.

DIN FAGLIGE OG PERSONLIGE PROFIL
Den rette kandidat har en solid erfaring og veldokumenterede resultater fra en konstruktør stilling. Du skal kunne konstruere med stor faglig stolthed, gerne med bevægelige dele. Du er god til at holde dig til den konkrete problemstilling eller opgave og arbejde struktureret og kreativt. Du er løsningsorienteret og ved, at dine kollegaer er nøglen til din succes. Du kender betydningen af deadlines og kostpriser. Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og har gerne gennem en årrække haft selvstændige opgaver. Du er vant til at arbejde tæt sammen med både interne afdelinger og kunder i udviklingen af de rigtige løsninger og er god til at kommunikere på tværs af faggrupper. Du kan udarbejde dokumentation, som både kan kommunikeres ud til underleverandører og eget værksted. Du har en meget solid erfaring med CAD, gerne SolidWorks. Du er som minimum flydende i teknisk dansk og engelsk. Det er en absolut fordel at have et godt kendskab til elektriske systemer, komponenter og installationer samt i mindre grad kendskab til pneumatik.

VI TILBYDER
En attraktiv stilling i en meget innovativ vækstvirksomhed, der står midt i en markant vækstfase og med perspektivrige vækstudsigter globalt. Du kommer til at arbejde sammen med engagerede kollegaer i et dynamisk miljø i en flad og uformel organisation, hvor der er korte beslutningsveje.
Du vil få stor indflydelse på den fremtidige udvikling af virksomheden som en central nøglefigur i virksomheden. Du får arbejdssted i Odense. Løn og ansættelsesvilkår er på et konkurrencedygtigt niveau.

ANSØGNING
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Henrik Lenskjold på tlf.: 2261 7426,  hvis du mener, at du er den rette til stillingen, så send din ansøgning og CV med et vellignende billede til job@inrotech.com og skriv ”Konstruktør” i emnefeltet.
Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi behandler ansøgninger løbende og ser frem til at modtage din ansøgning.

[display-map id="11528"]